ABOUT

DAMIAN TWILT

Damian Twilt is geboren op 8 maart 2000 in Monster. Op vroege leeftijd kwam Damian in aanraking met drummen en was na schooltijd hier niet achter weg te slaan. In de loop der jaren begon Damian steeds meer dance muziek te beluisteren. Doordat hij steeds meer in aanraking kwam met dance muziek begon hij zich hier meer in te verdiepen en besloot om zelf ook in de muziek bezig te zijn. Zo leerde hij zichzelf aan om muziek te draaien wat op jonge leeftijd al resulteerde in boeking op feestjes in onder andere Den Haag, Rotterdam, Dordrecht & Amsterdam. In 2016 behaalde Damian de eerste plek tijdens de DJ clash van Dancetour.
Naast het draaien begon Damian ook met het produceren van eigen muziek. Dit werd al snel opgepakt door verschillende mensen en zo kwamen zijn eerste ghost productie aanvragen van verschillende DJ’s uit de Nederlandse urban scene binnen. Later begon Damian ook zelf muziek uit te brengen onder zijn eigen naam “Damian Twilt”. Zo bracht hij in 2018 zijn eerste eigen singles ‘Sin Compromiso’ & ‘Zona De Amistad” uit. Beide tracks kwamen in de ‘Viral Top 50′ op Spotify en beide tracks zijn goed voor 1,5 miljoen streams. Naast de support die hij kreeg van zijn collega DJ’s werden de tracks ook gesupport op de radio bij FunX & Slam.
Momenteel is Damian druk bezig om zichzelf nog meer te ontwikkelen als Producer en DJ. In de toekomst zul je nog veel vaker zijn naam voorbij horen komen. Hou Damian Twilt zijn sociale media kanalen in de gaten om niks te missen rondom hem.

MUSIC

Damian Twilt Live @ FUNX

Damian Twilt Live In The Mix @ FUNX

Magdalena

Damian Twilt, Fresh Coast & Jay Fonseca – Magdalena

Zona De Amistad

Damian Twilt & Jay Fonseca – Zona De Amistad (ft. Murphy)

Sin Compromiso

Damian Twilt & Jay Fonseca – Sin Compromiso (ft. Louise Hu)

Baila

Damian Twilt & Dylan Dos Santos – Baila

 

Choco

Damian Twilt & Dylan Dos Santos – Choco 

Favorite Pleasure

Damian Twilt & Whan – CHOCO

Wrist List

Damian Twilt – Wrist List (ft. Shaqs)

Zeg Me (Prod. Damian Twilt)

Pinas & Bartofso – Zeg Me (Prod. Damian Twilt)

See The Love (Prod. Damian Twilt)

Louise Hu – See The Love (Prod. Damian Twilt & Lyente)

CONTACT

Info / Bookings

Heb je vragen of boekingsinformatie nodig? Gebruik dan het onderstaande contactformulier.

De contactformulier wordt hier getoond. Voor het activeren moet je de parameter ”shortcode contactformulier” instellen van het Aanpassing menu.